WisdomInterface

CIO’s op weg naar de toekomst.

Het nieuwe werklandschap in hun eigen woorden.

Kijk hoe IT-innovatie leidt tot betere resultaten in een hybride wereld. Nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen.

IT-teams bevinden zich in het epicentrum van een aardverschuiving in hoe en waar we werken. En deze verandering leunt zwaar op technologie.

De noodzaak om IT-activiteiten af te stemmen op de algehele strategie van je organisatie was nog nooit zo groot en IT-managers voelen de druk om een grotere rol te spelen met hogere verwachtingen als het gaat om interdisciplinaire focus en strategisch denken.

82% van de CIO’s vindt hun rol tegenwoordig uitdagender. Het ondersteunen van hybride medewerkers maakt deel uit van die uitdaging. Medewerkers betrokken en productief houden in de hybride wereld van vandaag is nu een topprioriteit voor IT-teams. En medewerkers verwachten flexibele technologie zoals de ThinkPad X1 Carbon met Intel vPro®, een Intel® Evo ontwerp, een zeer dunne en lichte zakelijke laptop.

Neem een kijkje binnenin! Lenovo heeft een onderzoek laten uitvoeren onder meer dan 500 CIO’s in zes markten wereldwijd om erachter te komen hoe CIO’s aankijken tegen hun veranderende rol. We hebben een boeiend overzicht samengesteld van de onderzoeksresultaten die je kunt bekijken.

SUBSCRIBE

    Subscribe for more insights    By completing and submitting this form, you understand and agree to WisdomInterface processing your acquired contact information as described in our privacy policy.

    No spam, we promise. You can update your email preference or unsubscribe at any time and we'll never share your details without your permission.