WisdomInterface

Digitalisering van financiële overeenkomsten

Digitalisering-van-financiele-overeenkomstenLP

Financiële dienstverleners zijn vaak pioniers in het gebruik van technologie en automatisering, en zetten deze in om het financiële rendement, de operationele efficiëntie en de klantervaring te verbeteren. Hoewel veel financiële dienstverleners hun belangrijkste processen en klantervaringen al grotendeels hebben geautomatiseerd, is het laatste stukje van de meeste transacties – het sluiten van de overeenkomst – nog veel te vaak gebaseerd op de inefficiënte, papierafhankelijke processen van weleer.

Papierafhankelijke transacties zijn niet alleen operationeel inefficiënt, maar leiden ook tot aanzienlijke vertraging in de processen en een slechte klantervaring. Terwijl je zit te wachten tot klanten de papieren documenten invullen, ondertekenen en retourneren, zijn zij misschien wel aan het ‘rondshoppen’. De noodzaak om gegevens van geretourneerde papieren formulieren vervolgens weer over te typen is niet alleen inefficiënt, maar kan bovendien tot kostbare fouten in het systeem leiden. Lees dit DocuSign whitepaper om er achter te komen hoe deze processen gedigitaliseerd kunnen worden.

Add comment

Subscribe for more insights

By completing and submitting this form, you understand and agree to WisdomInterface processing your acquired contact information as described in our privacy policy.

No spam, we promise. You can update your email preference or unsubscribe at any time and we'll never share your details without your permission.